Doresc sa stiu cat timp am la dispozitie ( de la constatarea personala ) pentru a reclama la tribunalul muncii o fapta a angajatorului care incalca unul sau mai multe articole ale Codului Muncii.
De asemenea, daca angajatorul a incalcat propriul regulament privind solutionarea reclamatiilor, ce pot face si in cat timp ?
Si daca m-a insultat in timpul unei sedinte oficiale ? Sunt si martori. Aici nu mai e vorba de nicio decizie. Cfrm. C.M angajatii se bucura de incredere, respect, demnitate, etc.
Legat de regulament, acolo scrie ca intr-un anumit numar de zile ar trebui sa faca un lucru, dupa ce eu ii adresez o sesizare. Nu l-a facut, cui ma adresez mai departe si-n cat timp ?
Si daca m-a insultat in timpul unei sedinte oficiale ? Sunt si martori. Aici nu mai e vorba de nicio decizie. Cfrm. C.M angajatii se bucura de incredere, respect, demnitate, etc.
....................
Multumesc
In acest caz, nu este vorba de un litigiu de munca ci de un litigiu civil sau penal.
Multumesc. Si cat timp am la dispozitie sa deschid proces penal in acest caz ?
De asemenea, cat timp am la dispozitie pentru a face ceva ( si ce anume trebuie sa fac ? ) cu privire la faptul ca desi eu am adresat o sesizare, conducerea a depasit cu 3 saptamani termenul de solutionare si raspuns ?
Munca sambata
Catza
Am si eu o mica nelamurire ...
Am inteles ca ziua de sambata este zi de repaus saptamanal (si nu se considera ore suplimentare ... )
In Regulamentul de ... (vezi toată discuția)