avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... intocmire decizie la incetare suspendare ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

intocmire decizie la incetare suspendare ?

Buna ziua !

In cazul incetarii suspendarii de drept a contractului individual de munca ,in speta- expirarea unui contract de mandat ( functie de conducere, contractul individaul de munca devine activ), este necesara intocmirea unei decizii de incetare a suspendarii cim.?

Sau actul in baza caruia inceteaza suspendarea poate fi considerat si deciziia in care este mentionata durata mandatului ?
Multumesc pt.raspuns.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:47, 20 Martie 2017
Este mai bine sa se intocmeasca decizie de incetare a suspendarii cim.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incetare contract individual de munca ratfelicia ratfelicia Buna ziua. Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema. Avem un salariat angajat cu contract de munca pe durata determinata, pana la data de 31. ... (vezi toată discuția)
Data de incetare a suspendarii cim pentru crestere copil ela-ela ela-ela Buna ziua, Am o salariata care a nascut la data de 30.05.2010, a solicitat susp. CIM incepand cu 19.08.2010 (la sf. celor 126 zile de CM). Pe data de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical, expira contractul de munca nel_nel nel_nel Buna ziua, am urmatoarea situatie. luna aceasta pe data de 28 august se expira CIM de munca ptr tatal meu care se afla in concediu medical, iar in data de 04 ... (vezi toată discuția)