avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu odihna

am si eu o intrebare :
pot fi obligat sa nu-mi iau concediul de odihna anul acesta si sa il iau la anul?
Cel mai recent răspuns: laura_bugar , utilizator 15:23, 20 Decembrie 2005
NU poti fi obligat.
Dimpotriva, angajatorul este obligat sa iti acorde C.O.
merci
as dori sa mai stiu daca pot sa-l incep anul acesta si sa-l continui anul urmator.
Da.
Angajatorul este obligat sa plateasca concediul de odihna pana la sfarsitul anului, chiar daca faptic el se poate efectua si anul urmator, ceea ce nu este prea legal.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna dupa concediu de crestere copil? Viorel-Gabriel Viorel-Gabriel Buna ziua. Am nevoie de o solutie legala cu privire la o problema privind concediul de odihna.Sunt bugetar,in cadrul MAI, din 2003, cu contract pe perioada ... (vezi toată discuția)
Plata in bani a concediului de odihna neefectuat magda2004 magda2004 buna ziua! Lucrez intr-o institutie publica iar in anul 2011 nu am efectuat concediul de odihna, intrebarea este daca pot sa solicit sa-mi fie platit acest ... (vezi toată discuția)
Banii pentru concediu neefectuat mogutz mogutz buna ziua lucrez de aproape doi ani in cadrul unei firme si de curand am hotarat sa imi inchei activitatea la aceasta firma. precizez ca pana acum nu am luat ... (vezi toată discuția)