avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1885 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Cedare contract de credit IFN
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Cedare contract de credit IFN

Buna ziua, mama mea are un contract de credit cu un IFN, as dori sa stiu daca pot prelua eu acel contract pe numele meu. Mentionez ca existaun articol in contract prin care se specifica faptul ca nu se pot transfera drepturile si obligatiile din contract decat cu aprobarea lor. Ma intereseaza acest lucru deoarece eu ma ocup de plata ratelor si as dori sa stiu care este procedura legala pentru a prelua eu acest contract.

Alte discuții în legătură

Confidentialitatea datelor akhus akhus Buna ziua, Am doua probleme: Problema 1. In 2011 detineam un card de credit EuroLine. Ultima rata din acel credit a fost platita de tatal meu. In momentul ... (vezi toată discuția)
Codebitor ipotecar decedat emanuel-andrei emanuel-andrei buna ziua am si eu o intrebare catre specialisti daca ma puteti ajuta sora mea a decedat ,ea impreuna cu sotul ei au un credit ipotecar la un ifn,ce se ... (vezi toată discuția)
Credit abuziv ifn ContSters467198 ContSters467198 Am achiziționat un produs de pe un magazin online . Produsul era integrat Intr-o campanie \"X rate fara dobânda\" creditul urmând să fie acordat de către ... (vezi toată discuția)