avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 449 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită SRL-D fara activitate
Discuție deschisă în Executare silită

SRL-D fara activitate

Buna ziua.

Sotia a facut un SRL-D acum 4 ani. Am depus proiectul pentru cei 10.000 euro dar fara succes si dupa un an de incercari am renuntat. Intretimp Sotia a fost singura angajata la firma. Firma a fost fara activitate comerciala. Nu a fost cumparat sau vandut nimic pe el. Contributiile nu au fost platite din lipsa de activitate. Am fost la camera de comerti dar au spus ca nu pote fii inchisa firm numai dupa 3 ani.
Acum m-am trezit cu o somatie de la finante pentru o suma exorbitanta. Am fost si sunat si domnul a inceput cu amenitarile printre care ca datoria o sa fie pusa pe CNP.. Intrebarea mea este daca chiar pot sa cere raspunderea administratorului cu avere proprie?

Alte discuții în legătură

10.000 de e pentru imm-uri de la stat valica1 valica1 As vrea sa stiu si eu daca pot obtine cei 10.000 de E de la stat pentru infiintarea unei societati ,mai exact pt a-mi deschide un minimarket,in ce conditii si ... (vezi toată discuția)
Informatii despre infiintarea unui imm balika peter balika peter Buna ziua. As dori sa infiintez o fabrica de producere a polistirenului expandat,am teren cu toate utilitatiile,informatiile necesare pt. demararea ... (vezi toată discuția)
Inchidere firma sau raadiere in timpul perioadei de suspendare roxana - elena roxana - elena Buna ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu o informatie, detin o firma srl cu 2 asociati care este suspendata si vreau sa o inchid , cum se face procedura : se ... (vezi toată discuția)