avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1699 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Functia de consilier local incompatibila cu a fi ...
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Functia de consilier local incompatibila cu a fi membru fondator intr-un ONG?

Buna seara, va rog sa-mi spuneti daca stiti , functia de consilier local, este incompatibila cu a fi membru fondator intr-un ONG si daca da, ar putea fi numai membru simplu?
Multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:15, 21 Martie 2017
Pentru partea de membru fondator si membru tot cu drepturi depline in ong dar care a fost acceptat in asociatie dupa data infiintarii la judecatorie, nu este nicio diferenta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre ong-uri ARKzad ARKzad dupa o scurta perioada de la infiintarea unui ONG, inscris in reg.ONG pe tara si avand deschis cont in banca,activitatea este intrerupta din cauza ... (vezi toată discuția)
Retragerea unui membru fondator al ong NFelicia NFelicia Buna seara, Va rog sa-mi spuneti cum se poate retrage un membru fondator al unui ONG din asociatie. Doreste sa nu mai aiba nici un fel de legatura cu ... (vezi toată discuția)
Asociatii, cluburi sportive tudoreanusimona tudoreanusimona Cum se procedeaza atunci cand se primesc noi membrii in asociatie? Avem un club sportiv infiintat in anul 2011 (avem si CIS), la primirea unui nou membru ... (vezi toată discuția)