avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1035 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Declaratii pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Declaratii pfa

Am un PFA pe care nu am mai avut activitate din 2010 si as vrea sa stiu daca pot sa i schimb activitatea firmei avand in in vedere ca nu am depus nimic laregistrul comertului declaratii etc. intr un cuvant nu am mai ' bagat o' in seama de 7 ani. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 23:31, 20 Martie 2017
Se poate schimba activitatea la ORC. De la 01.02.2017 s-au eliminat taxele. Ca urmare, costurile sunt zero.

In ce priveste declaratiile la ANAF, va sfatuiesc sa mergeti acolo sa vedeti care e situatia ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cazier fiscal aligadot aligadot Am avut o firma(srl) pe care am deschis-o(acum 2 ani) si nu am depus nici un bilant, activitate nu prea am avut, ea a fost totusi deschisa cu incepere de ... (vezi toată discuția)
Cedare firma-rog ajutor bialuca1978 bialuca1978 am o firma cu activitatea suspendata si o cunostinta mi-a propus sa i-o cedez ce acte ar trebui sa semnez pentru a nu avea probleme pe viitor (procese ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social pfa in alt judet art1580 art1580 Va scriu cu rugamintea de a ma ajuta sa imi schimb sediul social al pfa. Mentionez ca am adresa de domiciliu in Galati. In ianuarie 2015 mi-am inceout ... (vezi toată discuția)