avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare sediu social pfa in alt judet
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare sediu social pfa in alt judet

Va scriu cu rugamintea de a ma ajuta sa imi schimb sediul social al pfa. Mentionez ca am adresa de domiciliu in Galati. In ianuarie 2015 mi-am inceout activitatea in Tulcea si mi-am infiintat un pfa cu sediul social in tulcea. In acest moment am primit o oferta de colaborare in calitate de pfa in constanta. Vreau sa imi schimb sediul social al pfa pe adresa de domiciliu la Galati. Cum ar trebui sa procedez in aceasta situatie ? Daca imi mut sediul social in Galati pot presta activitate pfa in Constanta ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:29, 23 Octombrie 2020
Documentele necesare pentru înregistrarea în registrul comerţului a modificărilor persoanelor fizice autorizate, întreprinderilor individuale şi întreprinderilor familiale le gasiti aici :

[ link extern ]
Va multumesc pentru raspuns. Din cate inteleg modificarea se poate face doar la registrul comertului.
Da, modificarea sediului PFA se face la registrul comertului.
In situatia mea modificarea se face in Tulcea sau Galati la Registrul Comertului ?
Modificarea o faceti la Tulcea .

Alte discuții în legătură

Am ramas fara sediu elenarobe elenarobe buna ziua Am fost evacuata de propietar din fostul sediu. social Momentan firma mea nu mai are sediu social. Ce optiuni am, si ce pot face? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social in alt judet utilizatorrnou utilizatorrnou Buna seara,trebuie sa schimb sediul social in alt judet,am luat la cunostinta actele necesare insa nu stiu cui sa ma adresez...registrului comertului al ... (vezi toată discuția)
Sediu social pfa pfa_it_bucuresti pfa_it_bucuresti Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea problema: Locuiesc in Bucuresti in chirie de 7 ani, timp in care am schimbat 4 locuinte. De fiecare data am avut un ... (vezi toată discuția)