avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 209 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Schimbare sediu social pfa in alt judet
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Schimbare sediu social pfa in alt judet

Va scriu cu rugamintea de a ma ajuta sa imi schimb sediul social al pfa. Mentionez ca am adresa de domiciliu in Galati. In ianuarie 2015 mi-am inceout activitatea in Tulcea si mi-am infiintat un pfa cu sediul social in tulcea. In acest moment am primit o oferta de colaborare in calitate de pfa in constanta. Vreau sa imi schimb sediul social al pfa pe adresa de domiciliu la Galati. Cum ar trebui sa procedez in aceasta situatie ? Daca imi mut sediul social in Galati pot presta activitate pfa in Constanta ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:29, 23 Octombrie 2020
si daca ai fost inregistrat doar la finante, ca si pfa in 2009, cum poti muta sediul fiscal? ce acte trebuie?
multumesc
Mergeti la ORC Tulcea si faceti demersurile necesare pentru mutarea sediului PFA in Galati. In acelasi timp va puteti autoriza ( la ORC) astfel incat sa desfasurati activitatea la beneficiar ( deci in afara sediului social sau al punctului de lucru) ,la Constanta.
Depinde de activitate daca iti poti presta serviciile.
Daca este o activitate fara sediu, atunci cel mai probabil, DA.
Oricum, impozitele si taxele se platesc la ANAF care tine de domiciliul titularului, nu la sediul PFA.
Sediul Srl, în cazul unui apartament, trebuie declarat tot apartamentul sau poate fi declarata ca sediu doar o camera din apartament?
Poate fi declarat ca sediu doar o camera din apartament.
Ultima modificare: Vineri, 23 Octombrie 2020
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am ramas fara sediu elenarobe elenarobe buna ziua Am fost evacuata de propietar din fostul sediu. social Momentan firma mea nu mai are sediu social. Ce optiuni am, si ce pot face? Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social in alt judet utilizatorrnou utilizatorrnou Buna seara,trebuie sa schimb sediul social in alt judet,am luat la cunostinta actele necesare insa nu stiu cui sa ma adresez...registrului comertului al ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu si inregistrare punct de lucru traducator autorizat wwitza wwitza Am un traducator autorizat care pana in prezent a avut sediul la domiciliu. Incepand cu aceasta luna a incheiat un contract de inchiriere pentru domiciliul ... (vezi toată discuția)