avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 684 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare firma transpot marfa
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare firma transpot marfa

As dori sa mi deschid o societate de transpot marfuri. Ce este mai avantajos : PF, AF, SRL sau SC.
Care sunt pasii de urmat, actele necesare. Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: A. Ionut , Consilier juridic 08:40, 16 Septembrie 2009
SRL iar actele -licente de transport pe site www.arr.ro
trebuie sa luati in considerare si dimensiunile afacerii, cate masini o sa achizitionati, modul de achizitionare, etc. va referiri la actele necesare pentru deschiderea societatii sau pentru obtinerea licentelor de transport?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pfa transport persoane cu auto inmatriculat in bulgaria popilucky popilucky sunt pfa si am masina inmatriculata in bulgaria. pot efectua transport persoane cu masina asta? ms frumos! (vezi toată discuția)
Deschiderea unei firme in regim de colaborare ivan stefan ivan stefan buna ziua!as dori sa deschid o firma in regim de colaborare avand ca activitate intretinere si reparatii in fabrici,uzine si rafinarii.intrebarea este:care ar ... (vezi toată discuția)
Srl platitor de tva sau neplatitor de tva BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT BIROU EXECUTOR JUDECATORESC TEMNEANU IONUT Ce tip de firma(SRL, AF, PF) este mai bine de deschis pentru un un magazin alimentar Vreau sa deschid un magazin alimentar undeva la tara si vreau sa stiu ... (vezi toată discuția)