avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie Romania vs. somaj Italia
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie Romania vs. somaj Italia

Buna ziua, va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema: o persoana in varsta de 62 ani primeste pensie in Romania de 1 an de zile dar primeste si somaj din Italia intrucat a fost angajata acolo in ultimii 5 ani. Este legala aceasta situatie? Sa primeasca pensie din Romania si somaj din Italia sau este ilegal?
Va multumesc anticipat pentru raspunsurile dvs.!

Alte discuții în legătură

Pensie din italia Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Apelez la bunavointa dvs pt a lamuri o situatie: O doamna a depus anul acesta dosarul de pensie in Romania, pt limita de varsta (60 ani si 6 ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza anii lucrati in strainatate? yaherra yaherra Eu lucrez in italia cu contract de munca,si as vrea sa stiu ,la pensionare,cum se calculeaza acesti ani, ce procent se da,daca aici salarul meu e de 800 ... (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala Iulia.Stefanoiu Iulia.Stefanoiu Buna ziua. Ma intereseaza cand poate tatal meu sa iasa la pensie anticipata partiala sau la pensie la limita de varsta. Ca si date: - an nastere:15 septembrie ... (vezi toată discuția)