avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 497 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori Informatii despre actiunile detinute
Discuție deschisă în Bursa de valori

Informatii despre actiunile detinute

Buna ziua! Apropo de acele actiuni,eu am fost instiintat print-o scrisoare in anul 2007,de catre (la acea vreme ROMEXTERRA BANK),despre numarul de actiuni pe care il detin si daca sunt deacord sa le vand ,in cazul in care vor fuziona cu o banca din Grecia, daca-mi amintesc bine. Din acel moment nu mai stiu nimic. Intrebarea mea este,unde le mai pot gasi, caci la depozitarul central nu sunt. Mentionez ca la acest moment cred ca se numesc PATRIA BANK. iN SPERANTA UNUI RASPUNS ,MULTUMESC ANTICIPAT ECHIPEI!

Alte discuții în legătură

Informatie actiuni la banca cici34it cici34it Buna ziua! ,sunt din Focsani Jud. Vrancea, si eu sunt o persoana dintre multe alte ???? ,actionare la Roexterra SA TG.MURES.In iulie 2006,mi-au trimis o ... (vezi toată discuția)
Valabilitate certificat de actionar copuscasu copuscasu Buna ziua, Detin un Certificat de actionar din 1996 la societatea APRONAV din Coonstanta. In 2007, aceasta a fost absorbita de Casa de Expeditii PHOENIX SA,, ... (vezi toată discuția)
Actiunile cumparate in 1994 mai exista? Clara-Maria Clara-Maria Buna seara. Nu imi fac mari sperante, totusi intreb. Am gasit prin casa niste acte de care uitasem. Chitante, fise de depozit, prin care se confirma ca sunt ... (vezi toată discuția)