Buna seara.
Nu imi fac mari sperante, totusi intreb.
Am gasit prin casa niste acte de care uitasem. Chitante, fise de depozit, prin care se confirma ca sunt proprietara unor actiuni la "Siretul" SA (Pascani).
La un moment dat primisem o instiintare ca am profit si ca s-a reinvestit in actiuni.
Sunt ale mele, eu le-am cumparat. In aprilie 1994. Dar intre timp mi-am schimbat domiciliul si am uitat cu totul.
Mai sunt mentionate FPP II si FPP V. Tin minte ca am luat actiuni la 2 societati, dar nu regasesc actul pentru a doua.
Mai sunt valabile? Nici nu stiu daca unitatea mai exista asa cum era, sub alta denumire, sau nu.
Sau eventual unde se poate verifica ce s-a intamplat cu ele.
Multumesc.
Primul pas pe care trebuie sa-l faceți este sa contactați Depozitarul central din București de unde sa solicitați contra cost un extras de cont cu ce actiuni dețineți dumneavoastră la ora actuala. Apoi veți putea sa va ridicați dividendele de pe la băncile cu care ele colaborează, doar de pe ultimii 3 ani, dacă firmele respective au avut profit.
Căutați pe net datele de contact pentru Depozitarul central și pe pagina lor apar și informații legate de ce documente trebuie sa anexati (ca persoana fizica) la cererea respectiva.
Actiuni detinute !
gici
Buna ziua!Cum as putea sau unde ar trebui sa sun pentru a afla despre actiunile depuse si dividentele pe care ar urma sa le ridic.De mentionat ca numai stiu ... (vezi toată discuția)