avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecini fara bun simt sau invidiosi!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecini fara bun simt sau invidiosi!

Buna ziua! Deci nu stiu ce sa fac in situatia asta desi nu e prima data! Vecinii de sus nu stiu care dar toate tigarile le arunca jos. Tin sa mentionez ca locuiesc la parter si la fereastra detin si parcarea de domiciliu si saptamanal trebuie sa curat dupa ei. Asociatia e varza nu este in stare sa ia masuri. Cel mai tare ma deranjaja ca gasesc tigari si pe masina.
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 14:56, 27 Martie 2017
Ati putea, va rog, sa dati macar un exemplu de masura legala ce ar putea fi luata de conducerea asociatiei?
Daca stiam o masura legala ce putea face asociatia atunci nu mai apelam la forum. Am sesizat si asociatia singurul lucru care la facut a pus un afis la intrare in scara ca sa nu se mai arunce dar in zadar
Vcr08 a scris:

....... Asociatia e varza nu este in stare sa ia masuri. Cel mai tare ma deranjaja ca gasesc tigari si pe masina.

1. Daca n-ati sti ce trebuie sa faca asociatia, n-ati zice ca e "varza". Adica vrem sa ne spuneti cam ce credeti ca ar trebui sa faca ca sa nu mai fie "varza".
2. Asociatia se ocupa de proprietatea comuna, nu de ce fumeaza omul in casa si arunca pe masinile din parcare. Adica parcarea nu e administrata de asociatie.

Carevasazica e numai treaba dv. cu vecinii.

Spuneti ca e treaba mea cu vecinii! Vi se pare normal la ferestra mea si pe masina mea sa fie plin de tigari aruncate de sus ?
Fereastra*

Alte discuții în legătură

Echivalent actual al legii 1 ceausiste ContSters44693 ContSters44693 Buna ziua! As dori sa aflu daca exista vreo lege care sa stipuleze obligativitatea unui proprietar de a presta personal curatenie in jurul blocului si daca ... (vezi toată discuția)
Masuri impotriva celor care arunca mizerii pe geam narciisa narciisa Buna seara, Intampin o problema cu doi locatari din bloc.In fiecare zi arunca mancare pe geam pt pisicile din fata blocului (gaturi de pui, oase, ... (vezi toată discuția)
Curatenie gradina din jurul blocului mary_catalina mary_catalina Hristos a inviat! As dori sa ma ajutati si pe mine cu o problemuta. Am doi vecini care nu inteleg ca nu trebuie sa arunce resturi menajere in gradina ... (vezi toată discuția)