avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1114 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident rutier
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident rutier

Buna ziua, am si eu o nelamurire fiind in necunostiinta de cauza.M-ar ajuta orice sfat de ordin juridic.Tatal meu a produs un accident rutier ,catalogat la fata locului ca accident cu vatamare corporala grava,insa persoana accidentata nu a avut nimic...datorita socului a sunat la 112....insa dupa analizele de la spital a refuzat spitalizarea ca nu a avut nici o zgarietura sau altceva ... si nu a depus pana in prezent nici o plangere penala.Daune materiale ale autovehiculelor nu au fost doar o tamponare mica in aripa stanga.Accidentul s-a produs la sfarsitul lunii noiembrie...pana in prezent tatal meu nu a primit procesul verbal ....nu a primit nici o instiintare de la politie.Deja au trecut 4 luni si ar fi trebuit sa primeasca o notificare, sau macar PV sa putem platii amenda.La solicitarea de informatii privind cazul ,politia de pe raza unde s-a produs accidentul ,si cea rutiera din orasul nostru ne tot spune ba ca ancheta nu s-a finalizat ,ba cazul este inca la parchet .
Nefiind in cunostiinta de cauza ,apelez la un sfat ce ar trebui facut.Are mare nevoie de permisul si stiam ca dupa cele 90 de zile poate sa isi obtina permisul de conducere.
Va multumesc!...numai bine!

Alte discuții în legătură

Dosar penal vatamare corporala corodeanua corodeanua Buna ziua ! In urma cu o luna am avut un accident rutier, care dintr-o prostie sa fie vina mea si din cate mi-a spus politistul la spital, o sa am dosar penal ... (vezi toată discuția)
Lipsa proces verbal accident rutier dumitru50 dumitru50 Buna seara! As dori sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema : in urma unui accident rutier cu victime cu vatamare corporala usoara (vanatai si ... (vezi toată discuția)
Accident rutier cu autor necunoscut matea adriana matea adriana Ma numesc Matea Adriana din Pitesti,vineri 16.05.2009 in judetul Valcea,localitatea Caineni,a avut loc un accident soldat cu pagube foarte mari,noi mergeam ... (vezi toată discuția)