avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Dosar penal vatamare corporala
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Dosar penal vatamare corporala

Buna ziua ! In urma cu o luna am avut un accident rutier, care dintr-o prostie sa fie vina mea si din cate mi-a spus politistul la spital, o sa am dosar penal pentru vatamare corporala, vatamatul fiind doar eu, celelalte persoane nu au avut nimic, am fost singurul spitalizat. Domnul politisit mi-a spus ca dosarul o sa tina cam 5 luni pana la finalizarea lui +2luni permisul suspendat pentru neacordare de prioritate. Intrebarea mea este, cum aflu daca s-a deschis dosarul, daca este in desfasurare. As vrea sa stiu daca dosarul ramane in cazier, domnul politist mi-a spus ca nu ramane. Declaratia este una mincinoasa, deoarece patronul firmei la care lucram fara carte de munca era langa mine si imi era frica sa spun adevarul, eu fiind inca in stare de soc si putin ametit.

Tin sa mai precizez ca masina pe care lucram nu era echipata pentru iarna, accidentul s-a produs cand pe jos era strada inghetata si zapada, masina fiind imposibil de oprit, decat foarte greu prin frana de motor.
Ultima modificare: Marți, 1 Februarie 2022
corodeanua, utilizator

Alte discuții în legătură

Accident motor-camion Udrea.Paul Udrea.Paul Buna ziua, ma numesc Udrea Paul. In urma cu 3 luni am avut un accident cu motorul, fiind depasit de un camion, care a tras agresiv dreapta pentru evitarea ... (vezi toată discuția)
Accident, culpa comuna, cum procedez Petry1995 Petry1995 Recent am avut un accident, eu eram in depasire, deja depasisem doua masini, intre timp s-a facut linie continua, o masina de pe sensul meu de mers s-a angajat ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis de conducere ghitucristian ghitucristian Buna ziua, Mi-a fost suspendat permisul de conducere. Mergand pe DN7, nu am reusit sa franez si am lovit o Dacie din spate. Nu aveam viteza mare. Pasagerul ... (vezi toată discuția)