avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Accident, culpa comuna, cum procedez
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Accident, culpa comuna, cum procedez

Recent am avut un accident, eu eram in depasire, deja depasisem doua masini, intre timp s-a facut linie continua, o masina de pe sensul meu de mers s-a angajat la un viraj la stanga pentru a intra pe o strada latularnica, fara a se asigura, nu am mai putut frana si a rezultat accidentul, domnul care a virat stanga a ajuns la spital pentru controale, politia a acordat culpa comuna si mi-a spus ca in termen de 5 zile sa ma prezint la firma unde avea asigurare domnul. Intrebarea este ce trebuie sa fac acolo? Am primit de la politisiti doar actele mele si o autorizatie de reparatiiz
Cel mai recent răspuns: Daniel Vidoe , Consultant asigurari 15:40, 13 Septembrie 2019
Acolo veți deschide dosarul de daună!
Luați legătura cu un inspector de daune sau un Consultant în Asigurări pentru a afla întreg procesul privind deschiderea dosarului de daună.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiect: accident auto - cine este vinovat? florin1973 florin1973 Am si eu o intrebare in legatura cu un accident...pe 28.01.2010 am fost implicat intr-un accident de circulatie.Ma aflam pe un drum cu o singura banda de ... (vezi toată discuția)
Accident rutier - cine este vinovat? cicidaniela cicidaniela buna ziua as dori sa stiu daca sunt vinovat sau nu si cum pot sa demonstrez ca nu sunt vinovat multumesc, fapt : ma aflam pe DN1, sosea cu o banda pe ... (vezi toată discuția)
Accident masina (depasire) Robertrobi Robertrobi Buna seara as dori sa va cer o parere,astazi am avut parte de un eveniment rutier, Mergeam linistit cu 60 km in fata mea era un taximetrist mergea incet pe ... (vezi toată discuția)