avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale PFA si SRL la aceeasi adresa si apartament de bloc
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

PFA si SRL la aceeasi adresa si apartament de bloc

Se poate infiinta la aceasi adresa de apartament ( cu 2 camere) un SRL-D? La aceasta adresa este inregistrat anterior un PFA.. Apartamentul este sediu social al parintilor, iar tata are un PFA.

Multumesc anticipat pentru raspuns!
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 20:31, 21 Martie 2017
Fiți mai explicit, la adresa sediului este un PFA și un SRL?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum pot rezolva problema sediului social la infiintarea pfa-ului? Caramelia Caramelia Buna ziua! As dori sa depun actele pentru infiintare Pfa (instructor sportiv/arbitru, cu activitate desfasurata in spatiul pus la dispozitie de catre client), ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social pfa in alt judet art1580 art1580 Va scriu cu rugamintea de a ma ajuta sa imi schimb sediul social al pfa. Mentionez ca am adresa de domiciliu in Galati. In ianuarie 2015 mi-am inceout ... (vezi toată discuția)
Sediu social srl, pfa (aceeasi locatie) Badger Badger O lamurire va rog In cazul in care un SRL are sediul social intr-un apartament cu 2 camere, mai este posibil sa isi mai faca sediu social una sau doua PFA, ... (vezi toată discuția)