avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... lista servicii medicale din pachetul de baza
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

lista servicii medicale din pachetul de baza

daca puteti sa ma ajutati , de unde as putea vizualiza lista cu serviciile medicale din pachetul de baza (cu tratamente medicale concrete, pe afectiuni). Am gasit-o cu catva timp in urma dar nu stiu unde am salvat-o. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Fănel Plopeanu , Consultant asigurari 12:29, 18 Septembrie 2009
Intrati pe www.casan.ro sectiunea legislatie si cautati Contractul-Cadru si Normele metodologice de aplicare a acestuia
Multumesc foarte mult pentru raspuns. Am gasit, dar am o foarte mare nelamurire: Pe site-ul CNSAS apare trecut ca formularul E112 se acorda pentru tratamente care se regasesc printre serviciile medicale prevazute in pachetul de servicii de baza de care beneficiaza asiguratii din sistemul de asigurari sociale din Romania, iar in acest pachet, de exemplu nu apare nici un tratament vital cardiologic. Poate eu nu caut unde trebuie? Din cate stiu acest formular se acorda si pentru operatii in cardiologie. De unde as putea obtine informatii corecte? Nu imi spuneti sa sun la Casa Jud. de Sanatate de care apartin sau la CNSAS. As prefera LITERA LEGII!!!!!
Poate sa fie la punctul B.7.c sau B.8
Multumesc mult pentru precizarile esentiale. Nu gasesc aceste subpuncte. Puteti eventual sa-mi scrieti in ce anexa sau la ce capitol le pot gasi? Mi-am cam prins urechile. Va multumesc mult pentru timpul acordat si pentru rabdare.

Alte discuții în legătură

Ajutor banesc pentru interventii chirurgicale filipioan46 filipioan46 Doresc un ajutor din fonduri europene pentru operatie de coloana.1.Cum pot obtine acest ajutor.numarul meu de tel. 0749849355. va multumesc. (vezi toată discuția)
Operatie in strainatate batrix batrix Buna ziua Va rog sa ma indrumati cu sfaturi pentru urmatorul caz . Am 40 de ani si din vara, am tot simtit ca obosesc la orice fleac, ca nu am chef de ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani cheltuiti cu tratamente medicale in strainatate.formular e126 doinah doinah Prima operatie am facut-o in Romania,la cel mai bun specialist din Bucuresti.Dar,surpriza!A fost facuta pe jumatate,asa ca mi-am luat lumea in cap si am ajuns ... (vezi toată discuția)