avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Masina vanduta - refuz inmatriculare
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Masina vanduta - refuz inmatriculare

Soțul meu a vândut o mașină unei persoane și aceasta nu vrea sa o treacă pe numele lui .I-am plătit amenzile , impozitul de 3 ani nu știm ce să mai facem , dacă il dam in judecată ne trebuie avocat ?Țin să precizez că a făcut un contract de vânzare cumpărare cu aceasta iar soțul meu ia dat toate actele mașini .Va mulțumim

Alte discuții în legătură

Transcrierea transmiterii dreptului de proprietate - auto înmatriculat în romania dyma1982 dyma1982 Buna ziua. Scriu aici poate e cineva care ma poate ajuta cu informatii / sfaturi. Am incercat si din alte surse dar unele informatii se bat in cap sau nu stiu ... (vezi toată discuția)
Auto cumparat fara act de vanzare-cumparare anda73 anda73 buna seara,am facut o prostie imensa din care nu stim cum sa iesim.Am cumparat o masina de la o persoana gasita pe internet dar care nu era proprietarul ... (vezi toată discuția)
Transcriere masina andrea.p andrea.p Buna seara Am si eu o intrebare, pt cine poate sa ma ajute, va rog. Am vandut o masina unei persoane care nu s-a mai prezentat pt transcriere...mentionez ca ... (vezi toată discuția)