avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1095 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... confiscare suma de bani
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

confiscare suma de bani

Va salut !
In urma unui dosar penal, s-a dispus clasarea + confiscarea unei sume de bani (700 lei). Incheiere finala, cu drept de contestatie etc etc.... De la pronuntare a trecut o saptamana, nu am primit inca nicio hartie... Intrucat eu locuiesc mai mult prin afara tarii, m-am dus atat la Judecatorie, cat si la Parchet sa-i intreb cum si unde pot achita aceasta suma si astfel sa scap de obligatii... Nimeni nu m-a putu lamuri, concluzia desprinsa fiind ca trebuie sa astept hartii oficiale si apoi cu ele ma duc sa platesc... Ok, problema e ca eu voiam sa platesc naibii ca trebuie sa plec din nou din tara peste cateva zile, nu pot sa-mi pierd serviciul acolo asteptand sa-mi trimita ei hotararea, despre care nimeni nu stie cand va fi trimisa...
Ce e de facut ? Sa las in acest caz o suma de bani in cont sa o popreasca ei automat ? Presupune acest lucru si alte plati colaterale, pe langa suma principala?
Pot spera ca (in conditiile in care nu stiu daca este posibil) cineva sa ridice in numele meu acea hartie si sa mearga sa plateasca?

Trecand peste faptul ca confiscarea a fost dispusa in baza unei aberatii legislative (fara a intra in detalii)... ma lovesc si de sincopele sistemului....vreau sa le dau bani si ei nu vor sa-i primeasca....

Va multumesc !

Alte discuții în legătură

Clasare LarisaBuse LarisaBuse Buna ziua! As fi recunoscatoare daca m.ati ajuta cu un raspuns. In urma unui proces, am primit o instiintare, ca organul de politie al localitatii propune ... (vezi toată discuția)
Colet din china cu bunuri suspecte de contrafacere darkynok darkynok Buna ziua. Acum 2luni am facut o comanda in China si am importat piese pentru telefon ORIGINALE , expeditorul mi-a confirmat ca toate produsele sunt ... (vezi toată discuția)
Diminuarea indemnizatiei pentru cresterea copilului, actionare in judecata a statului roman elkecri elkecri Buna ziua, In cazul in care guvernul ne taie din indemnizatia de crestere a copilului atunci putem sa dam in judecata statul? Multumesc (vezi toată discuția)