avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 285 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... procura copil
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

procura copil

Buna ziua.sunt divortata de tatăl fetei in vârstă de 8ani.cu crestere comună fara program de vizita .fara ca el sa plătească pensia alimentara.eu as dori sa merg in vacanta in Suedia 2saptamani cu fata.e nevoie de acordul tatălui???
Cel mai recent răspuns: Raluca Nedelcu , utilizator 00:26, 23 Martie 2017
Da
Sunt exact în aceeași situație doar că am doi copii. Fiecare dintre părinți are nevoie de procură notarială pentru a scoate minorul din țară. Asta e valabil și pentru părinți ne divorțați .
E nevoie de procură??
Multumesc .am sa vad ce pot face.
Mie mi-a făcut procură

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calatorie cu minor in strainatate (parinti divortati) ContSters231389 ContSters231389 Buna seara. Sunt mama unei fetite de 5 ani, divortata anul trecut. Fetita mi-a fost incredintata spre crestere, prin hotarare judecatoreasca definitiva si ... (vezi toată discuția)
Divort prin acord cu copil minor florentanecsoi florentanecsoi Sunt in divort de comun acord cu sotul,in care am cerut incredintarea minorei mamei spre crestere si educare,stabilirea minorei la domicililu meu,exercitarea ... (vezi toată discuția)
Minor- schimbare domiciliu minor Vasilica-Irina Vasilica-Irina Buna ziua as avea o intrebare am o fata de 8 ani jumate si a fost incredintata tatalui definitiv si irevocabil eu locuiesc in spania iar fostul sot in ... (vezi toată discuția)