avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Am infiintat SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Am infiintat SRL-D

Buna ziua,

Astazi am ridicat cele 3 acte de la Registrul Comertului, acte alte societatii infiinte de mine si inca un asoicat(2 asociati, 2 administratori).

Am trimis emailul la oficiu cu privire la imm'uri dupa cate am citit pe internet ca in maxim 30 de zile de la infiintare trebuie sa ma adresez acestui oficiu cu copie dupa buletin, copie dupa certificatul de inmatriculare si un document de notificare tehnoredactat.

Acum trebuie sa ma duc la banca, insa am lasat chitantele in original atasate la dosar.

1) O sa fie o problema cu privire la deschiderea contului bancar daca nu mai am chitantele care fac dovada depunerii capitalului social, insa am celalalte documente emise de banca?

2) Dupa aceste 2 lucruri facute(trimis email la oficiu cu privire la imm'uri si dupa ce deschid contul bancar) unde pot vedea ce obligatii mai am?

3) Am verificat CUI'ul la ANAF si apar ca si neplatatitor de TVA. Asta ce inseamna? Voi ramane neplatitor de TVA sau mi se va modifica statatul?

Va rog sa ma indrumati cu ce anume mai am de facut, de achizitionat.

Cu Stima.

Alte discuții în legătură

Creare cont bancar intreprindere individuala tuptup tuptup De curand mi-am infiintat o intreprindere individuala si am o intrebare legata de crearea contului bancar. Acesta trebuie infiintat in orasul in care este ... (vezi toată discuția)
Care sunt pasii si cat ma costa infiintarea unui srl? law4ro law4ro Vreau sa imi fac o firma, si dupa ce am citit zeci de pagini de internet, sunt tot in ceata. Pot apela la intermediari, insa am hotarat sa fac eu totul, sa ... (vezi toată discuția)
Capital social varsat in casieria unitatii la infiintare CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Buna ziua, La infiintarea unei societati comerciale se poate varsa capitalul social in casieria unitatii? Exista vre-o restrictie in acest sens? Cu ... (vezi toată discuția)