avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Lipsa bani in casa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Lipsa bani in casa

Daca o institutie financiar-nebancara (CAR) trimite bani in mod eronat cuiva, cum poate demonstra lipsa banilor in casa pana la solutionarea cazului?

De asemenea, ce demersuri ar trebui sa urmeze pentru recuperarea lor, daca persoana destinatara refuza returnarea de buna voie?

Alte discuții în legătură

Buna ziua am si eu o problema- credit neachitat ContSters457696 ContSters457696 Am facut un imprumut la o institutie financiara nebancara prin februarie 2017 si am ramas fara loc de munca din caura unei probleme de sanatate am platit decat ... (vezi toată discuția)
Imprumut car angela23 angela23 Buna seara, In situatia in care o casa de ajutor reciproc vrea sa contracteze un imprumut de la o institutie financiara nebancara cu ce poate garanta ... (vezi toată discuția)
Dorim sa infiintam o casa de ajutor reciproc. anicai_stelian anicai_stelian Buna ziua. -1) Dorim sa infiintam o casa de ajutor reciproc de care sa beneficieze atat salariatii cat si pensionarii. Este posibila aceasta varianta? -2) ... (vezi toată discuția)