avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 816 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurare de sanatate pentru persoane fara venit
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurare de sanatate pentru persoane fara venit

Buna seara! in cazul in care nu mai realizez venituri de 3 luni care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a-mi plati contributia la sanatate? cat dureaza toate formalitatile si in cat timp pot dobandi calitatea de asigurat? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 12:54, 23 Martie 2017
Mergeti urgent si depuneti declaratia 604 la finante si apoi puteti sa platiti la trezorerie contributia la sanatate pentru lunile de cand nu ati mai fost asigurata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurarea de sanatate Irishlove Irishlove Buna seara. Am continuitate pe cartea de munca din sept 2007 pana la 1.noiembrie 2016. De la data de 1.noiembrie anul curent nu mai realizez venituri! Cum ... (vezi toată discuția)
Contributie cnas ContSters422407 ContSters422407 Din noiembrie 2016, mama nu mai are niciun fel de venit. Si-a dat demisia de la locul de munca si a incheiat contract separat cu casa de pensii pentru ... (vezi toată discuția)
Asigurări pentru persoane fara venit Eu2017 Eu2017 Buna ziua! Nu lucrez din mai 2014 și as dori sa îmi plătesc asigurarea de sănătate și de pensie. Cum procedez și care ar fi suma lunară ținând cont ... (vezi toată discuția)