avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 835 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Asigurarea de sanatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Asigurarea de sanatate

Buna seara. Am continuitate pe cartea de munca din sept 2007 pana la 1.noiembrie 2016. De la data de 1.noiembrie anul curent nu mai realizez venituri! Cum trebuie sa procedez pt a-mi plăti asigurarea de sanatate singura. Precizez ca am buletinul cu adresa in sector 3 si medicul de familie in sector 2. Multumesc anticipat pt răspuns. Seara buna
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 17:37, 27 Decembrie 2016
Alegeti sa platiti lunar contributia la sanatate (daca va stiti cu probleme medicale si mergeti des la medic) sau numai atunci cand aveti nevoie de dovada de asigurat ca sa mergeti la medicul de familie si atunci veti plati doar pe ultimile 7 luni. Mai trebuie sa depuneti si declaratia 604. Declaratia si platile le faceti la finante.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contributie cnas ContSters422407 ContSters422407 Din noiembrie 2016, mama nu mai are niciun fel de venit. Si-a dat demisia de la locul de munca si a incheiat contract separat cu casa de pensii pentru ... (vezi toată discuția)
Asigurare de sanatate pentru persoane fara venit Alina MC Alina MC Buna seara! in cazul in care nu mai realizez venituri de 3 luni care sunt pasii pe care trebuie sa ii urmez pentru a-mi plati contributia la sanatate? cat ... (vezi toată discuția)
Coasigurare in ro pentru un muncitor in ue pad3 pad3 Desi am contract de munca in Ungaria, platesc CAS acolo si beneficiez de asigurare medicala, in urma unei probleme medicale mai complicate care necesita mai ... (vezi toată discuția)