Buna ziua!
Numele meu este Victor si sunt intr-o situatie disperata.
Am facut greseala vietii mele, mi-am distrus viata dar ceea ce este mai grav este ca am distrus-o si pe a copiilor mei care vor suferi si care nu merita asa ceva.
Este o poveste lunga.
Pe scurt despre ce este vorba.
Dupa decesul sotiei mele am cunoscut o alta femeie in imprejurari nu tocmai fericite. Avea conflicte in familie cu sotul ei, un om foarte violent si era hotarata sa divorteze de el. A si introdus actiune de divort. Relatia dintre noi a decurs rapid as putea spune. Am crezut in promisiunile ei, nu aveam de ce sa nu cred dupa modul cum se comporta. Are o societate pe care o administreaza singura dar care nu aduce profit de loc. Mi-a solicitat ajutorul si i l-am dat de buna credinta. Am facut niste credite pe numele meu pentru a o ajuta, printre altele si un credit ipotecar. I-am imprumutat o suma foarte mare de bani si nu numai bani ci si bunuri. Practic timp de un an societatea a fost sustinuta financiar de mine. Greseala mea e ca nu i-am solicitat nici o dovada prin care sa pot proba ca lucrurile stau asa cum va spun aici. In luna mai am plecat pentru cateva luni in strainatate. La cateva saptamani dupa plecare a inceput sa nu mai raspunda la telefoanele pe care i le dadeam. Am simtit ca ceva este in neregula. La revenirea in tara am constatat ca s-a reintors la sotul ei. Dar mai grav este ca acum nu mai recunoaste nimic, imi interzice accesul in sediul societatii si refuza sa inapoieze ceea ce i-am imprumutat. Sustine ca eu am vrut sa ii dau tot ceea ce i-am dat si ca ea nu este obligata sa-mi inapoieze nimic. Am incercat tot ce este omeneste posibil sa vorbesc cu ea si sa rezolvam problemele pa cale amiabila. A fost imposibil. A adoptat un limbaj violent si a devenit agresiva ajungand sa ma si loveasca in plina strada. Am facut plangere la politie solicitand ajutor in vederea recuperarii bunurilor pe care le-am dus la sediul societatii pentru buna desfasurare a activitatii, atasand si actele ce dovedesc ca bunurile respective sunt ale mele. Mi s-a raspuns ca nu se poate face nimic si ca trebuie sa ma judec cu ea in instanta. Sunt in situatia ca din acesta cauza sa pierd casa datorita restantelor la ratele pentru creditul ipotecar si pe care doamna nu le-a platit, desi ar fi putut sa o faca. Sunt adus in situatia ca la veniturile pe care le mai am sa nu-mi pot permite sa angajez un avocat. Daca optez pentru a o actiona in instanta va trebui sa-mi apar singur interesele si nu este usor.
In aceasta situatie ce se mai poate face, daca se mai poate face ceva. Stiu ca este aproape imposibil. Pot constiutui probe in instanta inregistrarile convorbirilor telefonice avute cu ea? Stiu ca este o lege care permite companiilor de telefonie sa inregistreze convorbirile. In ce conditii se poate intra in posesia lor? Poate constitui proba in instanta situatia financiara a societatii ei, respectiv veniturile realizate in comparatie cu cheltuielile facute, adica plata diversilor furnizori, plata ratelor la banci si la alte institutii financiare pe care le-a facut?
Mentionez ca nu sunt singurul de la care a imprumutat bani dar sunt cel care i-am dat cel mai mult.
In prezent are pe rol cateva procese cu diferite societati datorita nerespectarii clauzelor contractelor incheiate cu acestea.
Repet. Stiu ca am gresit. Stiu ca eu sunt principalul vinovat. Am fost naiv si am crezut in ea, in promisiunile facute si cuvantul dat. Iar asta se plateste. Scump. Dar in mometul de fata eu am nevoie de solutii, daca mai exista.
Nu stiu daca am reusit sa ma fac inteles suficient de bine.
Cat de mult contravine legilor in vigoare daca as publica un avertisment catre toti cetatenii si agentii economici pentru a nu cadea in plasa acestei femei. Este o actrita foarte buna. Dupa parerea mea si-a ratat cariera. Este versata, sociabila, placuta si are o foarte mare putere de convingere. Pozeaza in victima a sotului ei si a dusmanilor pe care, zice ea, ii are. In general victimele si le alege dintre persoanele foarte tinere, fara mare experienta de viata si din randul persoanelor mai in varsta care provin in special din mediul rural.
In speranta ca imi veti putea o solutie, o sugestie, va multumesc anticipat.
Cu deosebita stima
Victor
Colega Roxana Alina are dreptate dar,eventualitatea ca "dansa" sa se reintoarca pentru o eventuala reprezntatie ,obliga ca acaesta sa fie libera de alt angajament marital,care actualmente se deruleaza cu violentul de care la po anume etapa a vietii intentiona sa introduca divort..
Interesul ,probabil este mai substantial si aduce foloase mai avantajoase, in raport de intentie .
Va multumesc tuturor pentru raspunsuri.
Nu ma deranjeaza ca realatia mea cu doamna sa fie facuta publica. In ultima instanta eu nu mai am ce pierde.
Am luat in calcul si varianta intoarcerii ei din nou la mine dar din punctul meu de vedere este imposibil. Intre noi totul s-a terminat. Definitiv. Eaar putea sa spere. Dar oricat de greu mi-ar fi eu nu mai pot sa o accept.
Va multumesc tuturor inca o data pentru b raspunsuri.
Sa auzim de bine!
Amenintare continua
laau
Fostul sot m-a amenintat in cursul unei discutii telefonice pentru care nu am martori, ca 'ti se strange latul, ti-a mai ramas doar o luna' (de trait). Stiu ca ... (vezi toată discuția)