avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1210 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Venit obtinut in strainatate
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Venit obtinut in strainatate

Buna ziua,

Daca obtin in strainatate venituri din web design pot sa declar aceste venituri in tara prin declaratia 201 bifand optiunea "activitati de productie, comert, prestari servicii" ?

Daca da, imi va cere ANAF-ul documente prin care sa arat ca sunt inregistrat ca PFA (authorized private individual) in tara in care lucrez ?

Alte discuții în legătură

Incasare bani - pfa in pending MrDerpson MrDerpson Salut, Am si eu cateva intrebari. V-as fi recunoscator daca m-ati putea ajuta/sfatui. Ideea este ca eu am inceput sa lucrez pentru o companie (nu e din ... (vezi toată discuția)
Cim in ue ContSters305618 ContSters305618 Lucrez intr-un stat membru UE de cateva luni. Anul trecut am avut venituri si in Romania si in UE. In statul membru platesc toate taxele si functionez ca un ... (vezi toată discuția)
Venituri fara organizare juridica costanmatei costanmatei In ultimii 2 ani am avut venituri din diferite colaborari cu site-uri de freelanceri (fiverr ,upwork etc) unde am oferit servicii de graphic design ,editare ... (vezi toată discuția)