avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 956 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu crestere copil

Buna ziua! Sunt in CCC1 si am nascut al doilea copil. Problema este ca, pt prelungirea indemnizatiei, cei de la DGASPC imi cer aceleasi adeverinte de venit ca si la primul dosar. Avand in vedere ca cele doua concedii se suprapun, ce ar trebui sa contina cel de-al doilea dosar de indemnizatie?
Multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Prelungire indemnizatie crestere copil pt a doua nastere versiggia versiggia Buna ziua, as dori ,daca este posibil, sa fiu ajutat cu un raspuns referitor la prelungirea concediului de crestere copil. Sotia mea a nascut primul ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil mocanuaurelia mocanuaurelia pe 3.12.2012 am nascut cel de al doilea copil.Am fost in concediu de crestere cu primul copil pana la 7.12.2012. Pentru dosarul de indemnizatie pentru CCC2 mi ... (vezi toată discuția)
Cuantumul indemnizatiei pentru cel de al doilea copil crisra crisra Buna ziua, Ma aflu in concediu de maternitate (2ani) pana pe 01.06.2013, cu o indemnizatie de 1200 RON. In cazul in care as naste in aceasta perioada, ... (vezi toată discuția)