avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... pierdere calitate de somer
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

pierdere calitate de somer

Imi pierd calitatea de somer daca infiintez un srl la care sunt si administrator, dar fara nici un contract de munca, etc....? multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 23 Martie 2017
Nu va pierdeti dreptul la indemnizatia de somaj , daca faceti asa ceva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi somer și administrator în același timp? gabriellafk gabriellafk Bună! Am o nelămurire.. De săptămâna viitoare voi fi somera și îmi doresc sa înființez un SRL pentru a putea depune un proiect pentru fonduri ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil vs asociat intr-un srl plasttech plasttech Buna ziua, Sotul meu detine un srl si este unic asociat si administrator iar in aleasi timp are si cim de 4 ore. Este o afacere de familie la care il pot ajuta ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil si alte venituri evek18 evek18 Buna ziua. De cateva zile am intrat in concediu crestere copil. In urmatoarea perioada doresc sa infiintez un SRL. Voi putea fi eu unic asociat sau ... (vezi toată discuția)