avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot fi somer și administrator în același timp?
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot fi somer și administrator în același timp?

Bună! Am o nelămurire.. De săptămâna viitoare voi fi somera și îmi doresc sa înființez un SRL pentru a putea depune un proiect pentru fonduri nerambursabile la care voi fi unicul asociat și administrator. Întrebarea mea este dacă pot beneficia de șomaj pana în momentul în care voi obține acele fonduri (existând și varianta sa nu le obțin), SRL-ul va avea activitate doar din momentul obținerii fondurilor, dar eu vreau sa fiu sigura ca nu pierd indemnizația pana atunci.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:10, 28 Iunie 2018
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti cumula cele doua calitati, in conditiile mentionate de dvs in mesaj.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare srl-d cu asociat si angajat unic in cic stock stock Buna ziua! Pe data de 8 septembrie fiul meu implineste 2 ani, pana atunci ma aflu in concediu de crestere copil, inainte de intrarea in CIC fiind angajata. In ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene pentru plantatie zmeura cretu1 cretu1 Buna ziua, Doresc sa accesez fonduri europene nerambursabile pentru plantatie de zmeura pe o suprafata de un hectar. Ce masura/ program ar fi potrivit si ... (vezi toată discuția)
Infiintare societate juliss juliss salut am o nelamurire , doresc sa imi infiintez un SRL cu asociat unic eu ,la fel tot eu administrator.Eu in momentul de fata lucrez intr-o societate la ... (vezi toată discuția)