avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 899 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare societate
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare societate

salut

am o nelamurire , doresc sa imi infiintez un SRL cu asociat unic eu ,la fel tot eu administrator.Eu in momentul de fata lucrez intr-o societate la care urmeaza prin decembrie -ianuarie sa faca niste disponibilizari.intrebarea mea este daca eu am firma infiintata si sunt si administratorul ei mai pot beneficia de somaj daca am sa fiu disponibilizat de la actualul loc de munca?
Daca ma poate lamurii cineva in aceasta problema , mii de multumire anticipat

cu stima
Cel mai recent răspuns: juliss , utilizator 22:41, 23 Mai 2010
Da, poti beneficia de somaj.
multumesc , si inca o intrebare , ca asociat unic as putea sa numesc pe alt cineva ca administrator de firma si sa il renumerez pentru acest post?
Desigur.
revin cu o intrebare , daca firma pe care am infiintat-o si eu sunt asociat unic si administrator are profit , eu mai beneficiez de indemnizatie de somaj de la vechiul loc de munca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate primi șomaj daca ai solicitat înființarea unui srl? joker75 joker75 Contextul actual al zilelor pe care le trăim generate de pandemia de COVID 19 a facut să ajung in situația în care m-am vazut disponibilizat, cu un ... (vezi toată discuția)
Asociat unic, pot fi inregistrat la ajofm? acmilan acmilan Buna ziua, Am o nelamurire. Mi-am pierdut locul de munca in luna ianuarie 2017 iar in aprilie 2017 am deschis o firma de tip SRL-D, la care sunt asociat ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie somaj + asociat in srl Victor2008 Victor2008 Buna Ziua, Beneficiez de indemnizatie de somaj si doresc sa infiintez un SRL ca asociat unic sau cu 2 asociati. In cadrul acestui SRL voi avea activitati ... (vezi toată discuția)