Contextul actual al zilelor pe care le trăim generate de pandemia de COVID 19 a facut să ajung in situația în care m-am vazut disponibilizat, cu un contract de muncă încheiat cu trimitere directă către fondul de somaj(nu tehnic!!! ).Timp de 17 ani de cotizație nu am avut nici măcar o zi de astfel de ajutor așadar am luat deciazia să înființez un Srl in care voi fi unic asociat însă nu stiu dacă sau când îmi pot începe activitatea în contextul actual. Pot inainta demersurile de somaj(singurul beneficiu pe care il vad este ca beneficiez de asigurari sociale, și un minimis de avarie) urmând să mă readuc din șomaj pe propria firmă atunci când voi considera cu putință. Vă mulțumesc anticipat!
Buna seara! Nu exista niciun impediment. Succes! O sa aveti nevoie in perioada actuala! Si de multe sfaturi legale corecte!...
Daca sunteti interesat si activitatea dvs. se preteaza, exista posibilitatea unor star-upuri, in care sa beneficiati de niste sume de bani pentru sustinerea activitatii dvs. urmatoare.