Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti ce trebuie sa faca conducerea unei asociatii de proprietari pentru a organiza Adunarea Generala a Proprietarilor, date fiind restrictiile impuse ca urmare a pandemiei de Covid? Exista un cadru legal pentru desfasurarea acestora? Multumesc!
Multumesc pentru raspuns. Va informez ca pe ordinea de zi sunt urmatoarele: prezentarea exercitiului financiar pentru anii 2019 si 2020, aprobarea BVC pt 2021, si realegerea Comitetului, respectiv a Presedintelui asociatiei. Acestora(membrilor comitetului si Presedintelui) le expira mandatul in mai 2021. Multumesc!
ynocentta
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
Chiar daca exista restrictii impuse de perioada de pandemie,adunarea generala se poate convoca cu respectarea dispozitiilor pe scari sau tronsoane de imobil de locuit in comun
eugarizan
Utilizator 1din 1 utilizatori consideră acest răspuns util
ynocentta
Cum se pot lua hotarari in cazul de fata ? veniti cu argumente nu doar ca respectam dispozitii ! daca sunt 30 - 40 de proprietari pe o scara , unde ii asezam ?
Eu consider ca trebuie sa mai avem putin de rabdare, cei din conducere sa isi duca activitatea in continuare si sa ia deciziile urgente unde este cazul .
Vad ca dati sfaturi , dar numai pe jumatate , pentru ca trebuie facut si legal.
V-am transmis ce este pe ordinea de zi sperand ca imi veti raspunde la prima si singura intrebare. V-am intrebat ceva si am sperat sa primesc un raspuns autorizat. Care-i faza? Sa fiti sanatosi si incercati sa nu mai prostiti lumea.