avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Indemnizatie crestere copil

Buna ziua .Sunt asistent personal fara contract de munca ptr mama mea din mai 2016 si acum sunt insarcinata .pot beneficia de indemnizatie crester e copil?multumesc frumos de raspuns.
Cel mai recent răspuns: Elenacleo4 , utilizator 20:25, 28 Martie 2017
beneficiati de indemnizatia pentru CCC numai daca în ultimii 2 ani anteriori datei naşterii copilului, ati realizat timp de cel puţin 12 luni venituri din salarii şi asimilate salariilor, venituri din activităţi independente, venituri din activităţi agricole, silvicultură şi piscicultură, supuse impozitului pe venit.
multumesc frumos de raspuns .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizație crestere copil julia_mik julia_mik As vrea sa stiu daca raman gravidă si sunt angajată iar la scurt timp dupa după ce anunt firma ca sunt însărcinată imi dau demisia(probleme personale) ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie Tina&Tina Tina&Tina Buna ziua.Am lucrat 3 ani neintrerupti,la sfarsitul lunii decembrie 2016 mi-am bagat demisia.Sunt insarcinata in 4 luni,am dreptul la indemnizatie avand in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - indemnizație creștere copil ceyein ceyein Am si eu o întrebare am fost angajata pe data de 26.07.2016 si am rămas însărcinată si am nascut in luna iulie pe data de 21.07.2017 si mi sa încheiat ... (vezi toată discuția)