Tatal meu a murit anul trecut intru-un accident de munca in Belgia ,iar spitalizarea vine de plata acasa ,iar noi nu avem nici-un act prin care sa aratam ca a fost accident de munca pentru casa de asigurari ! cu ce ne puteti ajuta ,belgieni nevrand sa ne dea vreun act ! Multumesc!
Am inteles ,si in legatura cu avocatul ,el spune ca procuroarea din Belgia nu ii comunica mai nimic. Si o alta intrebare este ca : procuroarea din belgia a intrebat ceva de un proces judiciar ..ce este acesta ?
Probabil, se face cercetarea penala a evenimentului produs de catre parchet/ politie, in paralel cu cercetarea ca accident de munca de catre institutia abilitata din domeniul securitatii si sanatatii in munca. Dupa caz, dosarul de cecetare va ajunge in instanta penala.
In aceasta faza, pana la definitivarea cercetarilor, nu veti primi documente de la institutiile abilitate din Belgia. Procedurile sunt de durata. Nu ati precizat cand s-a intamplat evenimentul nefericit.
Dvs. si/ sau avocatul dvs. sa tina legatura stransa cu ambasada/ consulatul Romaniei din Belgia.
Dvs. si/ sau avocatul dvs. din Craiova ar trebui sa ia legatura cu un avocat roman care presteaza avocatura in Belgia, dupa cum v-am sugerat intr-un mesaj anterior.
Rezilierea contractului se face in conditiile mentionate in acesta. Este posibil ca in urma rezilierii, partea care solicita rezilierea sa plateasca daune.