avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 592 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... defaimare si injurii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

defaimare si injurii

Buna seara,am si eu o intrebare:ce pot face in cazul in care sotia fostului mi-a denigrat toata familia,trimitandu-mi mesaje pe internet si telefonice in care specifica tot felul de injurii ,atat mie cat si copiilor fostului,vorbind de multe ori in numele sotului ei ,iar acesta habar nu are si ea umbla cu fel si fel de tertipuri doar de frica sa nu vina copii sa-l viziteze vreodata.lucrul acesta se intampla de vreo 5 ani,timp in care am adunat tot soiul de mesaje si discutii pe internet,ea facandu-si mai multe id-uri (vreo 30).pot deschide un dosar civil pe baza acestor probe? ca sunt f multe si toata *grija*care a purat-o familiei mele?
Cel mai recent răspuns: diaroxana , utilizator 21:24, 23 Martie 2017
Buna seara,
1. Cred ca cel mai bun lucru este sa discutati cu tatal copiilor si sa-i aratati toate aceste dovezi.
2. Cred ca nu e cazul sa va coborati acolo. Nu intrati in toaca ca ...... va murdariti de zoaie. Dovediti-ii superioritatea ignorand-o TOTAL!
am discutat si cu tatal copiiilor,dar e mintit de sotie.iar ce spune ea e sfant:) am incercat sa ignor acest personaj.dar orice as face ne gaseste pe internet si as vrea sa se termine odata,ptr ca a intins coarda prea mult lasand mesaje la rude:) deci e inuti sa spun ca are ciuda pe viata mea si copiii mei,ptr existenta noastra.sotul dansei nu stie de probe si nici nu am cum sa i le arat ptr ca eu sunt in austria iar ei in romania.
Buna ziua,
Exista internet si adrese de email!
Nu are,are ea in numele lui,el e total pe dinafara,e un fel de lasa-ma sa te las.:)
pot merge pe art 73 cod civil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Art 73 cod civil diaroxana diaroxana ce sanse am intr-un proces civil daca o persoana e interesata de viata mea si a copiiilor mei si imi denigreaza familia ,lasandu-mi mesaje pe internet de pe ... (vezi toată discuția)
Hartuire dupa 8 ani de la divort andrei_70 andrei_70 Desi suntem divortati de aproape 8 ani de zile, fostul sot ma hartuieste trimitandu-mi mesaje pe telefon si mai nou pe pagina de facebook, carandu-mi ... (vezi toată discuția)
Am depus cerere de divort, relatia cu sotul meu fiind iremediabil ... gabi dobrescu gabi dobrescu Am depus cerere de divort.Relatia cu sotul meu fiind iremediabil deteriorata.Dupa multi ani de santaj, hartuire si abuz psihic am prezentat aceasta situatie pa ... (vezi toată discuția)