avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Schimb loc de munca dupa terminarea ccc
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Schimb loc de munca dupa terminarea ccc

Buna seara,am si eu o intrebare,doua de fapt...momentan sunt in concediul de crestere al copilului...insa in septembrie as dori sa reincep activitatea la serviciu.problema este ca nu vreau sa ma mai intorc la vechiul loc de munca ci la un altul..imi pot face angajarea la noul loc de munca sau intai trebuie sa ma intorc la primul loc apoi sa demisionez?acum..a doua intrebare...noul loc de munca este practic cu jumatate de norma..in acest caz..pot beneficia de stimulentul de insertie pana face copilul 3 ani?multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:03, 24 Martie 2017
1. Puteti reveni in activitate la un nou loc de munca. In acest caz, daca nu mai doriti continuarea activitatii la vechiul loc de munca, va trebui sa depuneti o cerere de incetare a c.i.m. fie cu acordul partilor, fie prin demisie si in acelasi timp sa semnati noul c.i.m.

2. Acordarea stimulentului de insertie nu este conditionata de durata timpului de munca mentionata in c.i.m. - norma intreaga sau timp partial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordarea stimulentului de insertie daca schimb locul de munca alinutza_b_b alinutza_b_b As vrea sa stiu daca acordarea stimulentului de insertie ( cu ocazia reincadrarii in munca inainte de implinirea varstei de 1 an an) este conditionata de ... (vezi toată discuția)
Angajarea la alt loc de munca dupa ccc Georgiana Ciomaga Georgiana Ciomaga Buna ziua! In septembrie imi voi da copilul la cresa si dupa ce se va acomoda, sa incep serviciul. Copilul face 2 ani abia in aprilie 2018. Problema e ca nu as ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in timpul ccc IrinaIasigean IrinaIasigean Buna ziua! va solicit o opinie avizata legata de urmatoarea speta: Ma aflu in concediu de ingrijire copil pana in luna martie 2017. Doresc insa sa reincep ... (vezi toată discuția)