am avut o relatie de cateva luni cu o minora iar dupa ce ne-am despartit a incercat subtil sa obtina de pe urma relatiei niste bani . Mai in gluma mai in serios mi-a atras atentia ca este minora iar eu major si asta se pedepseste . Precizez ca parintii ei au stiut de relatie , ai mei la fel nu au avut nimic impotriva . Nu a fost corupere de minori dar ma pot astepta si la o actiune in instanta pentru corupere de minori daca nu obtine ce vrea tin sa precizez ca are 16 ani impliniti . Unde pot fi incadrat si ce pedeapsa pot primi ?
16 , din pacate nu a tinut relatia a fost destul de scurta 2 luni . Problema este ca nu pre au coloana vertebrala si se pare ca si maicasa minte cu tupeu de asta am intrebat unde as putea fi incadrat . am auzit ca daca depune plangere ca am corupto si iam promis ca ma casatoresc cu ea , etc. ma incadrez in ceva articol de lege intre 6 luni si 3 ani de inchisoare
.
Daca avea 16 ani, exista posibilitatea sa raspundeti penal in conditiile in care se demonstreaza ca ati abuzat de autoritatea ori influenta pe care o aveati asupra victimei.
dupa doua saptamanide relatie am avut o discutie mai aprinsa si ne-am despartit .Precizez ca nu eram in tara in momentul acela iar ea mi-a trimis mesaje ca vrea sa ne impacam ca imi promite ca nu voi regreta daca ne impacam etc. am aceste mesaje + ore intregi de convorbiri telefonice si mesaje primite de la ea unde imi scrie ca ma iubeste , ca vrea sa intemeiem o familie si multe alte lucruri tin sa precizem ca telefoanele si mesajele sunt de pe numere care sunt pe abonament