avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 989 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... lntretinere de relatie sexuala cu o minora
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

lntretinere de relatie sexuala cu o minora

am avut o relatie de cateva luni cu o minora iar dupa ce ne-am despartit a incercat subtil sa obtina de pe urma relatiei niste bani . Mai in gluma mai in serios mi-a atras atentia ca este minora iar eu major si asta se pedepseste . Precizez ca parintii ei au stiut de relatie , ai mei la fel nu au avut nimic impotriva . Nu a fost corupere de minori dar ma pot astepta si la o actiune in instanta pentru corupere de minori daca nu obtine ce vrea tin sa precizez ca are 16 ani impliniti . Unde pot fi incadrat si ce pedeapsa pot primi ?
Ultima modificare: Vineri, 24 Martie 2017
alin_utilizator, utilizator
Nicaieri se incadreaza si nu patiti nimic.
Cati ani avea cand ati inceput relatia?
16 , din pacate nu a tinut relatia a fost destul de scurta 2 luni . Problema este ca nu pre au coloana vertebrala si se pare ca si maicasa minte cu tupeu de asta am intrebat unde as putea fi incadrat . am auzit ca daca depune plangere ca am corupto si iam promis ca ma casatoresc cu ea , etc. ma incadrez in ceva articol de lege intre 6 luni si 3 ani de inchisoare
.
Ultima modificare: Vineri, 24 Martie 2017
alin_utilizator, utilizator
Daca avea 16 ani, exista posibilitatea sa raspundeti penal in conditiile in care se demonstreaza ca ati abuzat de autoritatea ori influenta pe care o aveati asupra victimei.
dupa doua saptamanide relatie am avut o discutie mai aprinsa si ne-am despartit .Precizez ca nu eram in tara in momentul acela iar ea mi-a trimis mesaje ca vrea sa ne impacam ca imi promite ca nu voi regreta daca ne impacam etc. am aceste mesaje + ore intregi de convorbiri telefonice si mesaje primite de la ea unde imi scrie ca ma iubeste , ca vrea sa intemeiem o familie si multe alte lucruri tin sa precizem ca telefoanele si mesajele sunt de pe numere care sunt pe abonament

Alte discuții în legătură

Coruperea și întreținierea de relații sexuale cu un minor ! MarinMarin06 MarinMarin06 Bună ziua ! Am 19 ani , aproape 20 . Am o relație cu o fată de 3 ani , iar ea avand în acest moment aproape 16 . Am întreținut relații sexuale cu ea și ... (vezi toată discuția)
Coruptie de minor vandoleweerd vandoleweerd Am o intrebare, care este termenul de prescriptie pentru acuzare de coruptie de minori (si pedofilie) in Romania?Ii un caz grav care are si urmari pshihice. (vezi toată discuția)
Buna seara prietena mea are 15 ani,și vrea să se mute la mine ... Floryn9806 Floryn9806 Buna seara prietena mea are 15 ani,și vrea să se mute la mine eu am 23,noi ne iubim și din punct de vedere gândește matur.Iar legat de întreținutul ... (vezi toată discuția)