Am o intrebare, care este termenul de prescriptie pentru acuzare de coruptie de minori (si pedofilie) in Romania?Ii un caz grav care are si urmari pshihice.
O fata de 13 ani a cunoscut la sedintele de Uniunea tineretuli comunist un barbat de 24 de ani. Aceata a folosit fetita sexual (ea a incercat sa se sinucida ca stia ca a facut ceva gresit), ca urmare au urmat trei avorturi (in circumstante oribile). A maltratat-o pshihic cu promisiunea ca se va casatori u ea. Relatia a luat sfarsit dupa trei ani, el s-a casatorit cu alta. La fata i-a fost frica la iceput sa le spuna parintilor de ceea ce facut. Parintii au aflat adevarul dupa al treilea avort. Fetita nici nu inplinise 16 ani. La o varsta mai matura a inteles ca a face un avort e ca si o crima. Si-a facut multe complexe pshihice si multe muscari de constiinta.
Gravida la 15 ani
edy20041889
am 15 ani si cateva luni si in seara asta am aflat ca am ramas gravida.Cel cu care am ramas este mai mare decat mine.....vrem ca la 16 ani sa ne casatorim...si ... (vezi toată discuția)