avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1030 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Coruptie de minor
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Coruptie de minor

Am o intrebare, care este termenul de prescriptie pentru acuzare de coruptie de minori (si pedofilie) in Romania?Ii un caz grav care are si urmari pshihice.
Cel mai recent răspuns: vandoleweerd , utilizator 19:01, 24 August 2014
Cred ca ar trebui sa oferiti mai multe detalii pentru a incadra fapta, din descriere nu inteleg exact infractiunea comisa.
O fata de 13 ani a cunoscut la sedintele de Uniunea tineretuli comunist un barbat de 24 de ani. Aceata a folosit fetita sexual (ea a incercat sa se sinucida ca stia ca a facut ceva gresit), ca urmare au urmat trei avorturi (in circumstante oribile). A maltratat-o pshihic cu promisiunea ca se va casatori u ea. Relatia a luat sfarsit dupa trei ani, el s-a casatorit cu alta. La fata i-a fost frica la iceput sa le spuna parintilor de ceea ce facut. Parintii au aflat adevarul dupa al treilea avort. Fetita nici nu inplinise 16 ani. La o varsta mai matura a inteles ca a face un avort e ca si o crima. Si-a facut multe complexe pshihice si multe muscari de constiinta.
Totul a inceput in anul 1987.
Din 1987 pana acum, va dati seama ca s-a prescris.
Din pacate da.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Gravida la 15 ani edy20041889 edy20041889 am 15 ani si cateva luni si in seara asta am aflat ca am ramas gravida.Cel cu care am ramas este mai mare decat mine.....vrem ca la 16 ani sa ne casatorim...si ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori? mihaela_mimi_ro mihaela_mimi_ro Am o verisoara de 15 ani si 6 luni care intretine relatii sexuale cu un barbat de 43 de ani. Parintii doresc sa depuna plangere penala impotriva barbatului, ... (vezi toată discuția)
M-am culcat cu prietena mea minora si acum s-ar fi aflat bikaeraser bikaeraser va cer voua sfatul ca eu nu stiu sigur ...am 25 ..prietena mea 17 si suntem de 6 luni, m-am culcat cu ea ..cu acordul ei, fara sa-i promit ceva anume bani, ... (vezi toată discuția)