avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 852 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... lntretinere de relatie sexuala cu o minora
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

lntretinere de relatie sexuala cu o minora

am avut o relatie de cateva luni cu o minora iar dupa ce ne-am despartit a incercat subtil sa obtina de pe urma relatiei niste bani . Mai in gluma mai in serios mi-a atras atentia ca este minora iar eu major si asta se pedepseste . Precizez ca parintii ei au stiut de relatie , ai mei la fel nu au avut nimic impotriva . Nu a fost corupere de minori dar ma pot astepta si la o actiune in instanta pentru corupere de minori daca nu obtine ce vrea tin sa precizez ca are 16 ani impliniti . Unde pot fi incadrat si ce pedeapsa pot primi ?
Ultima modificare: Vineri, 24 Martie 2017
alin_utilizator, utilizator
Eii, dle avocat! Greu de demonstrat latura subiectiva. Ca userul nu e vreun guru.... Sa le faca IQul si sa se vada ca al userului e cu 5% mai mare decat a minorei?? Sa fim seriosi. Jumatate din minore ajung la 18 ani un pic mai putin virgine. Cu minori sau cu majori. La fel si puberii...incep prin a plati o prostituata.

Stimate user, stati linistit! Daca va cheama milica sa dati vreo declaratie, povestiti cum a fost si gata. Dovada probei e in sarcina reclamantei si a organului.
ca si cand nu ar fi fost de ajuns se pare ca este si insarcinata . Nu sunt adeptul avorturilor si nici nu sunt deacord cu ele . am vreo sansa legala sa ma opun ? Si daca da va rog sa imi spuneti legea ?
Ultima modificare: Vineri, 24 Martie 2017
alin_utilizator, utilizator
eu intrebam daca ma pot opune avortului adica ea vrea sa faca avort daca este o cale legala prin care sa ma opun . nu incerc sa scap de responsabilitati
Nu va puteți opune dacă vrea sa avorteze.
Deși e posibil sa fie însărcinată, eu nu cred ca e.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coruperea și întreținierea de relații sexuale cu un minor ! MarinMarin06 MarinMarin06 Bună ziua ! Am 19 ani , aproape 20 . Am o relație cu o fată de 3 ani , iar ea avand în acest moment aproape 16 . Am întreținut relații sexuale cu ea și ... (vezi toată discuția)
Coruptie de minor vandoleweerd vandoleweerd Am o intrebare, care este termenul de prescriptie pentru acuzare de coruptie de minori (si pedofilie) in Romania?Ii un caz grav care are si urmari pshihice. (vezi toată discuția)
Buna seara prietena mea are 15 ani,și vrea să se mute la mine ... Floryn9806 Floryn9806 Buna seara prietena mea are 15 ani,și vrea să se mute la mine eu am 23,noi ne iubim și din punct de vedere gândește matur.Iar legat de întreținutul ... (vezi toată discuția)