am avut o relatie de cateva luni cu o minora iar dupa ce ne-am despartit a incercat subtil sa obtina de pe urma relatiei niste bani . Mai in gluma mai in serios mi-a atras atentia ca este minora iar eu major si asta se pedepseste . Precizez ca parintii ei au stiut de relatie , ai mei la fel nu au avut nimic impotriva . Nu a fost corupere de minori dar ma pot astepta si la o actiune in instanta pentru corupere de minori daca nu obtine ce vrea tin sa precizez ca are 16 ani impliniti . Unde pot fi incadrat si ce pedeapsa pot primi ?
Eii, dle avocat! Greu de demonstrat latura subiectiva. Ca userul nu e vreun guru.... Sa le faca IQul si sa se vada ca al userului e cu 5% mai mare decat a minorei?? Sa fim seriosi. Jumatate din minore ajung la 18 ani un pic mai putin virgine. Cu minori sau cu majori. La fel si puberii...incep prin a plati o prostituata.
Stimate user, stati linistit! Daca va cheama milica sa dati vreo declaratie, povestiti cum a fost si gata. Dovada probei e in sarcina reclamantei si a organului.
ca si cand nu ar fi fost de ajuns se pare ca este si insarcinata . Nu sunt adeptul avorturilor si nici nu sunt deacord cu ele . am vreo sansa legala sa ma opun ? Si daca da va rog sa imi spuneti legea ?
eu intrebam daca ma pot opune avortului adica ea vrea sa faca avort daca este o cale legala prin care sa ma opun . nu incerc sa scap de responsabilitati