avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1078 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Caine care latra la bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Caine care latra la bloc

Buna ziua,locuiesc la bloc,cainele meu (shitzu) ramane singur in intervalul 8.30-17.00.Sunt posibilitati sa mai latre desi de fiecare data cand am ajuns acasa,uneori mai devreme de ora 17.00 cainele nu latra.Nimeni nu m-a sesizat pana acum de vreo problema cu latratul,numai vecina de deasupra care se pare ca are o problema cu cateii(ea spunand ca lucreaza numai de noapte..).Mai sunt si alti caini ,de exemplu deasupra ei de care s-a mai luat .Se poate sa primesc amenda ?
Cel mai recent răspuns: Danna_Pici , utilizator 07:02, 27 Martie 2017
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detinere caine in apartament adinanicoleta adinanicoleta Buna ziua, sunt in urmatoarea situatie: detin un catie de talie mica in varsta de 13 ani in locuinta proprietate personala.Cainele nu este periculos dar la fel ... (vezi toată discuția)
Detinere animale de companie kronky kronky Am un catel,iar vecina face mereu reclamatii si platesc amenzi!Cum pot sa ma apar?nu mi s-a raspuns. (vezi toată discuția)
Caine in apartament nereis nereis Urmeaza sa ne mutam in apartamentul proaspat achizitionat si de putin timp am constatat ca vacinul de deasupra noastra are un caine de talie mare care latra ... (vezi toată discuția)