avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 640 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Vouchere in afara sferei tva
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Vouchere in afara sferei tva

Buna ziua,
Societatea are contract incheiat cu Soc x, pentru vanzari online. O persoana fizica a cumparat produsul nostru prin Soc.x si i s-a oferit cadou un voucher in valoare de 96 lei. Prin urmare societatea a emis catre respectiva persoana fizica o factura cu 96 lei in minus conform comenzii soc x (reducere 96 lei reprezentand voucher cadou). Nu s-a aplicat TVA la reducere. La sfarsit de luna, Soc.X a emis un decont de voucher (este autofactura?) in numele societatii noastre valoare 96 lei (in afara sferei de TVA) adica emitent este societatea noastra si comparatorul este Soc.x,cu o valoare de 96 lei. M-ar ajuta foarte mult o monografie contabila. Va multumesc anticipat pentru ajutor!

Alte discuții în legătură

Folosire personală voucher reducere obținut ca urmare a unor achiziții făcute pentru firmă. există consecințe legale pentru fapta asta? ContSters451459 ContSters451459 La o firma unde am lucrat, a trebuit sa achizitionez de pe unul din site-urile noastre online produse pentru firma. Contul l-am facut pe numele meu fara sa imi ... (vezi toată discuția)
Achizitie factura pe firma...bijuterii ionela11 ionela11 Bună seara, Situația este in felul următor: am primit o factura pe firma( firma este microintreprindere,) care este cu bijuterii cadouri de 8 mă ... (vezi toată discuția)
Asistentul in brokeraj de asigurari rcapretieftin rcapretieftin Intrebarea, mea este urmatoarea: - societate asistent in brokeraj \\" x srl\\" , incaseaza pt un contract de asigurare Rca 10 lei (se emite, de ex, chitanta ... (vezi toată discuția)