avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 470 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Contract de distributie exclusiva
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Contract de distributie exclusiva

Buna seara,

Un importator strain doreste sa-mi incheie un contract de distributie exclusiva pentru anumite produse...eu la randul meu pot incheia un contract de comision unei alte societatica aceste produse sa fie distribuite agentilor locali?
Cel mai recent răspuns: mihaelasofia123 , utilizator 08:53, 25 Martie 2017
Depinde cum incheiati contractul.
Daca aveti avocat sau jurist la firma vorbiti cu el deoarece este vorba de clauzele contractuale.
Va multumesc,

Deci in principiu merge...dar imi puteti spune daca acel contract de distributie exclusiva poate fi incheiat si unei persoane fizice, iar persoana fizica la randul ei sa incheie unui SRL contractul de comision?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce forma de contract...desfacere exclusiva? aplucic aplucic Va solicit sprijinul din nou si o fac cu mare placere intrucat, am primit de fiecare data raspuns prompt si mai ales pertinent. Am fost solicitat de o ... (vezi toată discuția)
Drepturi de exclusivitate almaro almaro buna ziua , intrebarea pe care o am e strans legata de un subiect aparut deja aici ,am sa dau unalt exemplu care ma intereseaza direct. exista un produs pe ... (vezi toată discuția)
Clauza de exclusivitate in comertul intracomunitar mmp mmp O firma germana pretinde ca detine exclusivitate de vanzare in Romania a unor echipamente industriale produse de o firma din Spania. Din cate stiu, in baza ... (vezi toată discuția)