avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1024 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu medical intrerupt.. este posibil, daca da, ce ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu medical intrerupt.. este posibil, daca da, ce lege reglementeaza acest lucru? Va rog mult. Ma preseaza cu cererea de concediu :(

PS: Daca da, conform carei legi? Se pare ca cei unde lucrez nu stiu acest lucru si ma obliga ori sa iau tot concediul medical cu 75% ori sa iau concediu odihna de anul viitor.

Buna ziua,

Am o intrebare simpla... Am fost internata si mi s-a acordat concediu medical pe caz de boala simpla.. cod indemnizatie 01 pentru 3 zile internarea plus 14 zile dupa externare.

M-am prezentat la job dupa 5 zile intrucat internarea s-a facut doar pentru investigatii caci nu ma simteam prea bine.. Se poate lua in calcul doar o portiune din acel concediu medical (respectiv cele 5 zile) iar restul sa fiu considerata prezenta la job (intrucat nu prea imi permit sa stau asa mult in 75% salariu).

Va multumesc mult
Ultima modificare: Vineri, 16 Decembrie 2005
vivitzu, utilizator

Alte discuții în legătură

Conditii de acordare a concediului pentru neoplazie Laura0101 Laura0101 Buna ziua! In ianuarie 2014 am fost diagnosticata cu neoplazie (carcinom papilar varianta foliculara), am facut terapie cu iod radioactiv la I.O. Cluj-Napoca. ... (vezi toată discuția)
Concediu medical- insarcinata monicaelena83 monicaelena83 Buna ziua. In ultimele 6 saptamani am fost in concediu medical, sunt insarcinata si as dori sa stiu cat concediu medical am voie sa iau fara a trece pe risc ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cod 06 urgenta medico chirugicala codruta_07 codruta_07 cite zile se platesc cu cod 06 ? exemplu: internare 14 zile cu cod 06; la externare 7 zile cu cod 06; in continuare mai primeste 14 zile cu cod 06 de la ... (vezi toată discuția)