avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 584 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general concediu medical cod 06 urgenta medico chirugicala
Discuție deschisă în Contabilitate în general

concediu medical cod 06 urgenta medico chirugicala

cite zile se platesc cu cod 06 ?
exemplu: internare 14 zile cu cod 06;
la externare 7 zile cu cod 06; in continuare mai primeste 14 zile cu cod 06 de la ambulatoriu
aceste 14 zile se mai platesc cu cod 06 sau cu cod 01 ? conform noilor legi..
Cel mai recent răspuns: dborsanu , utilizator 13:31, 31 Martie 2006
Se platesc 5 zile pe cod indemnizatie 06 (100%), dupa care din ziua a 6-a, pe un alt certificat medical, cu acelasi cod de boala, se plateste cu 75%.
Asta daca nu e vorba de internare.
Daca bolnavul e internat in spital, medicul curant decide ca e vorba de urgenta medico-chirurgicala, se plateste pe cod 06 (100%) pe toata perioada internarii, dupa care la externare, pe un alt certificat in continuare, pe acelasi cod de boala, se plateste cu 75%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul medical themis themis O persoană angajată cu contract de muncă este supusă unei intervenţii chirurgicale - apendicită acută. La externare primeşte un certificar de ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cod 06 marina_marina marina_marina Buna ziua, un salariat are cod 06 pentru intreaga luna. certificatul este eliberat de spital si salariatul a fost internat...pot plati cod 06(100%) ... (vezi toată discuția)
Concediu medical cod 06 acordat in continuarea unui concediu medical 01 AlinaIoanaMihut AlinaIoanaMihut Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns pentru urmatoarea situatie: un angajat aduce la firma un concediu medical cu cod de indemnizatie 06 care este ... (vezi toată discuția)