avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura

Buna ziua!
Societatea a efectuat un transport de marfa unei societati.Toate bune si frumoase dar, clientul ii factureaza motorina pt. cursa respectiva,iar diferenta o plateste.Are voie sa-mi "vanda" motorina?
VA MULTUMESC!
Cel mai recent răspuns: ANALIROMAN , utilizator 13:12, 16 Septembrie 2009
Depinde de domeniul de activitate pe care il detine colaboratorul Dmv....

:luck:
daca nu exista un contract intre parti in care sa se prevada o astfel de modalitate de plata, sau compensare, factura ce are ca oviect comercializarea motorinei nu are suport legal, trebuie sa o refuzati la plata.
pe de alta parte daca beneficiarul transportului are in obiectul de activitate si este si autorizat a distribui combustibili, ramane la latitudinea dv daca acceptati sau nu acea factura.
De principiu, banuiesc ca trebuia sa primiti bani, doar bani. Returnati factura fiscala cu adresa prin posta cu confirmare de primire si notificati debitoarea pentru restul de plata
Multumesc! asta este problema,nu este nici autorizat si are domeniul de activitat in ind. alimentara.......am stat de vorma cu o d-na dar.....fara alte explicatii din partea lor....asa au vrut....factura de combustibil se plateste de noi numerar si ei ne platesc transportul in totalitate

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura intracomunitara dragalina2006 dragalina2006 efectuez transport auto pt o firma x din UE. deasemenea am un card de motorina tot de la o firma B din UE. Firma pt care eu efectuez transportul plateste ... (vezi toată discuția)
Decontare combustibil Alex N Alex N Buna seara, As dori sa stiu care este modalitatea de decontare a motorinei, pentru o masina pentru care este facut contract de comodat. Precizez ca masina ... (vezi toată discuția)
Bonuri motorina cash jonny_6 jonny_6 Buna ziua!Imi puteti spune daca la o firma de transport marfuri se pot atasa la deconturile de deplasare bonuri de alimentare motorina achitate cu numerar care ... (vezi toată discuția)