avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Poprire pe cont
Discuție deschisă în Executare silită

Poprire pe cont

Am fost plecat din tara, iar la intoarcere am constatat ca am poprire pe un cont bancar, de altfel si singurul cont pe care il am. Contul era gol, iar la o scurta verificare am constatat ca am -358E, datoria catre fisc a fost platita incetul cu incetul, mai exact prin ianuarie am platit ultimi 150 de lei, cu cat mai eram dator. ar Problema ca in contul meu tot -358e sunt. Am fost la banca cu o hartie de la Anaf precum ca nu am nici o datorie dar de la banca mi-a spus sa iau legatura cu firma de executari sau ceva de genul acesta. intrebarea mea este urmatoarea, daca doresc sa imi deschid un alt cont la o alta banca voi putea folosi acel cont? sau mi se va pune automat poprire si pe acela?
Cel mai recent răspuns: Dapix , utilizator 20:35, 26 Martie 2017
Se va pune automat poprire și pe alt cont deschis la alta bancă. Nu deschideți acum nici un cont.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont gol alivis789 alivis789 Buna ziua, Acum aprox. 1 an mi-a venit o poprire pe un cont bancar, singurul pe care il aveam la momentul respectiv, pentru o amenda de circulatie. Contul ... (vezi toată discuția)
Cont blocat de anaf eriklud eriklud Buna, ANAFul ne-a blocat contul bancar din cauza datoriilor la bugetul de stat. Eu estimez ca o sa avem nevoie de circa o luna sa ne platim datoriile si sa ... (vezi toată discuția)
Doresc să mă angajez dar am poprire pe conturi. dacă îmi fac un cont nou pot evita poprirea pe salariu? Doubblecc Doubblecc Am propire pe conturi bancare in urma neplatii unei facturi catre o firma de produse cosmetice ,am fost data in judecata si drept urmare conturile bancare ... (vezi toată discuția)