avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 CAEN transport probe de sange si intermediere analize ...
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

CAEN transport probe de sange si intermediere analize medicale

Buna ziua,

De ce cod CAEN am nevoie pentru a ridica probele de sange din spitale si a le trimite afara in vederea unor teste genetice de exemplu (pe baza unui acord cu spitalul si cu pacientii, bineinteles). Probele vor fi colectate de spital iar eu nu fac decat sa le ridic si sa le trimit la diverse laboratoare din Europa.

Va multumesc,
Cel mai recent răspuns: Mircea1968 , utilizator 10:59, 7 Septembrie 2018
Ca o completare:

Din Ghidul de reglementari pentru Transportul substantelor infectioase, probele umane, daca sunt transporttate in recipeinte speciale, nu se incadreaza la "transport de marfuri periculoase".

Tot nu reusesc sa gasesc CAEN-ul.
Nu imi poate da nimeni un indiciu? Am tot cautat prin CAEN-uri si nu reusesc sa gasesc ceva potrivit.

Printre altele, 8690 include: "activitati ale laboratoarelor medicale cum ar fi: -laboratoare de radiologie si alte centre de diagnostic similare -laboratoare de analiza sangelui".

Pot sa pun 8690 fara sa fac eu aceste analize medicale ale sangelui?
Ultima modificare: Vineri, 26 Mai 2017
emillius, utilizator
Ati gasit ceva? Trec si eu prin aceiasi situatie, m-ati putea ajuta va rog?
Multumesc!
Mircea

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce servicii se pot presta si factura pe cod caen 8690? sabinaqww sabinaqww Ce servicii se pot presta si factura pe cod CAEN 8690- alte servicii referitoare la sanatatea umana care sa nu necesite aviz dsp ? (vezi toată discuția)
Cod caen Ramasescu Ramasescu Ce cod CAEN trebuie sa folosesc pentru urmatoarele activitati:masaj si reflexoterapie, nutritie, terapii naturiste, cosmetica si intretinerea organismului? (vezi toată discuția)
Cod caen 9604 katy26 katy26 buna,intentionez sa infiintez o salina artificiala,si nu stiu daca ,aceste coduri caen 9604;9609 ama ajuta? (vezi toată discuția)