avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 670 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Declaratie ITL001
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Declaratie ITL001

Buna ziua,

In anul 2016 am depus, conform legii, Declaratia ITL 001 pentru stabilirea impozitului pe clădirile /rezidențiale /nerezidențiale /cu destinație mixtă aflate în proprietatea persoanelor fizice. In situatia mea, era vorba despre sediul social al unei companii, unde nu se desfasura nicio activitate economica.
Pentru anul 2017 imi puteti spune va rog pana la ce data trebuie depusa aceasta declaratie si daca aceasta si-a modificat continutul?

Multumesc,
M
Cel mai recent răspuns: mao175 , utilizator 14:24, 28 Martie 2017
Aveți obligația depunerii unei noi declarații numai dacă au intervenit modificări ale clădirii(extindere de exemplu), sau schimbarea folosinței( modificări ale spațiului destinat sediului social) potrivit art 461 cod fiscal
[ link extern ]
Formulare:
[ link extern ]
Vă mulțumesc foarte mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Garsoniera destinatie mixta vioboss2004 vioboss2004 Am sediul social in garsoniera in care locuiesc si am declarat la ONRC ca la acest sediu se desfasoara si activitatea firmei de contabilitate. Utilitatile sunt ... (vezi toată discuția)
Declaratia 2016 itl 001 Elena 47 Elena 47 În cazul clădirilor cu destinație mixtă aflate în proprietatea persoanelor fizice, la declaratia 2016 ITL 001 , anexez contractul de comodat pentru a ... (vezi toată discuția)
Impozitul pe locuinta dobandinta la jumatatea anului alex_chere alex_chere Buna ziua, As dori sa stiu daca impozitul anual pe locuinta se calculeaza diferit daca aceasta este achizitionata la jumatatea anului calendaristic. Exista ... (vezi toată discuția)